به گزارش قدس آنلاین، بنابر اعلام وزارت بهداشت، تا کنون ۶۰ میلیون و ۳۲ هزار و ۴۱۹ نفر دُز اول، ۵۲ میلیون و ۴۴۴ هزار و ۳۸۰ نفر دُز دوم و ۹ میلیون و ۵۰۵ هزار و ۶۲۵ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کردهاند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۱۲۱ میلیون و ۹۸۲ هزار و ۴۲۴ دُز رسید.
علیرضا رحیم نیا امروز در یک نشست خبری در مورد بحث فروش کارت واکسن تقلبی افزود: تعداد کارت های صادر شده واکسن بدون انجام واکسیناسیون که در فضای مجازی به این موضوع دامن زده می شود خیلی کم است و تاثیری در افکار عمومی ندارد.
وی اظهار داشت: افراد نباید در فضای مجازی نسبت به خرید و فروش کارت واکسن تقلبی تحت تاثیر قرار بگیرند و دفتر بازرسی وزارت بهداشت بصورت مستمر این موضوع را رصد کرده و با متخلفان برخورد می کند.
رحیم نیا با بیان اینکه سامانه ۱۹۰ تمامی شکایات مردم را مورد رصد قرار می دهد، ادامه داد: این سامانه دارای ۶ خط بوده که خط ۷ نیز برای رسیدگی به مشکلات پزشکان راه اندازی شده و گروه پزشکی می تواند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ مسایل خود را بیان کنند.
وی با اشاره به اینکه بدنه وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی مورد بازرسی قرار می گیرند، تصریح کرد: اعتقاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر آن است که برای پیشگیری از ایجاد سوء استفاده باید بخش های مختلف وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی از جمله دفتر وزیر مورد بازرسی و عملکرد قرار گیرند و ما نیز در همین جهت برنامه های حوزه بازرسی و شکایات وزارت بهداشت را اجرایی می کنیم.
کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی تشکیل شد
وی تصریح کرد: کمیته سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی نیز در وزارت بهداشت تشکیل شده و به دنبال آن هستیم که جلسات این کمیته را بطور مرتب در جهت شناسایی گلوگاههای فساد و برخورد با آنها برگزار کنیم و در این جهت تعامل سازنده ای با سازمان بازرسی کل کشور داشته و ارتباط تنگاتنگی با آنها داریم و از اولویتهای ما در جهت پیشبرد امور محوله و صیانت از حقوق مردم است.
داروهای طب سنتی باید روال قانونی را برای کسب مجوز طی کند
مدیرکل دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره داروهای طب سنتی گفت: بر اساس معیارهای علمی در وزارت بهداشت از طب سنتی حمایت می کنیم اما باید داروهای این طب روال قانونی را برای کسب مجوز طی کنند.
وی اظهار داشت: این داروها پس از انجام کارآزمایی بالینی و علمی برای بیماران استفاده می شود اما عده ای در فضای مجازی اقدام به درمان داروهای طب سنتی غیر مجاز می کنند که با آنها برخورد کرده و مطب آنها تعطیل می شود.
وی ادامه داد: مردم باید آگاهی های خود را بالا ببرند و با هر تبلیغی در فضای مجازی دارویی را مصرف نکنند.
دریافت هزینه زیاد خارج از مصوبه ممنوع
به گفته رحیم نیا، هیچ فردی در مراکز درمانی خارج از چارت مصوبه نمی تواند هزینه بیشتر از بیماران بگیرد و در این باره فرم آیین نامه ارزیابی عملکرد طراحی و نظر سنجی شده و بزودی به عنوان نرم افزار مورد استفاده قرار می گیرد.
سموم استفاده شده در برخی محصولات غذایی آلودگی نداشته است
مدیرکل دفتر بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به اینکه برخی محصولات غذایی صادر شده به دلیل آلودگی به کشور برگردانده شده است، خاطرنشان کرد: سموم استفاده شده در این محصولات دارای آلودگی خاصی نبوده و یکسان نبودن استانداردهای مبدا و مقصد و عدم هماهنگی با وزارتخانه های ذیربط و وزارت بهداشت علت بازگشت این محصولات به کشور بوده است.
وی اظهار داشت: اگر محصولی از لحاظ استاندارد های سلامت مشکلی داشته باشد اجازه توزیع به آنها داده نمی شود.
رحیم نیا از نظارت کامل بر روند انجام واکسیناسیون خبر داد و گفت: نظارت کامل و جامع بر روند واکسیناسیون در کشور داریم و همکارانمان از دفتر بازرسی وزارت بهداشت در فرودگاهها مستقر هستند و هر واکسنی که وارد شده بررسی و تحویل دانشگاههای علوم پزشکی می شود.
وی درباره دریافت زیر میزی در بیمارستانها گفت: این کار تخلف بوده و دریافت پول بیشتر و خارج از تعرفه توسط بیمارستان به معنای تخلف پزشک نیست و باید با بیمارستان مربوطه برخورد شود.
منبع: ایرنا
انتهای خبر/
نظر شما